Bestel uw boeken online bij Athenaeum Boekhandel!

Soul food

Soul food de vrouw met de baard De Vrouw met De Baard ; Mas De Vrouw met De Baard

Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven

De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek Soul food de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten.

Soul food: gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Waar de keukentafel houvast, liefde en troost biedt in roerige tijden en familiebanden versterkt worden. Soul food is ontstaan door de beste ingrediënten en recepten uit verschillende werelddelen samen te voegen. Gerechten die zijn ontstaan door reizigers, dromers, geliefden, van huis gezonden soldaten, onderdrukkers en onderdrukten vanuit een gevoel van heimwee, zodat ze zich elders toch thuis voelden en iets van het thuisland aan een volgende generatie door konden geven.

 

Mas van Putten en Carl Lemette verbinden met hun talent voor koken de hele wereld aan elkaar. Ik reis graag met heb mee in hun keuken. - Michiel van Erp

Als je in je hele leven nog maar één hamburger mag eten, laat het dan de Miso Buttered Burger van De Vrouw met de Baard zijn. Als je er nog maar twee mag eten, eet er dan twee. - Willem Bosch (scenarioschrijver)

Het heeft lang geduurd voor ik het recept van hun vermaarde djagung (maiskoekjes) heb kunnen ontfutselen. Ik ben dan ook ronduit opgewonden dat ze nu een deel van hun recepten met andere kokkies zullen delen. - Frank Houtappels (scenarioschrijver)

Bij de gerechten van Mas en Carl, glimlach je al bij de eerste hap, totdat het zelfs voorin je tenen gaat tintelen en je alleen nog maar meer wilt proeven. Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven.

 

De Vrouw met de Baard: zij is een vrouw, hij heeft een baard. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. hun filosofie? Eten maken waar mensen naar blijven terugverlangen.

Zo ontstond De Vrouw met de Baard, het kookduo Mas van Putten en Carl Lemette. Door de jaren heen heeft De Vrouw met de Baard heel wat tips, tricks en recepten verzameld om zo gerechten te bereiden waar vrienden, familie en onbekenden heimwee naar krijgen.

€22,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Roetersstraat 41, Amsterdam

Specificaties

Isbn
9789000353200
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
Druk
1e
Verschenen
20-04-2017
Taal
Nederlands
Bladzijden
176 pp.
Bindwijze
Paperback

Delen op

Bestel- en bezorginformatie

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen - of reserveren in de winkel. U kunt betalen met iDeal, Mastercard, Visa, en Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde verbinding verstuurd. Uw veiligheid is gegarandeerd.

Zie voor betaalmogelijkheden, verzendkosten (ook naar het buitenland) en levertijden onze veelgestelde vragen.

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • Meer dan 6000 recensies, voorpublicaties, boekennieuws.
  • Actuele tips van deskundige lezers
MINDBOOKSATH : athenaeum