Bestel uw boeken online bij Athenaeum Boekhandel!

Revisor

Revisor Heerma van Voss, Thomas& Rijneveld, Marieke& Roelof ten Napel, Mark Boog, Wytske Versteeg, Pim te Bokkel, Franca Treur, Sanneke Van Hassel, Ellen Deckwitz, Frouke Arns, Jan van Mersbergen, Laura Broekhuysen, Gyrdir Elíasson, Daan Stoffelsen

Proza, poëzie en beschouwing van Roelof ten Napel, Mark Boog, Wytske Versteeg, Pim te Bokkel, Franca Treur, Sanneke Van Hassel, Ellen Deckwitz (voorpublicatie), Marieke Rijneveld, Frouke Arns, Jan van Mersbergen, Laura Broekhuysen, Gyrdir Elíasson, Daan Stoffelsen en Thomas Heerma van Voss. Uit het Redactioneel:

Wij beweren niet dat we het allemaal anders gaan doen. Traditie is niet iets om je tegen af te zetten, ook niet om je nadrukkelijk in te voegen. Het is eerder iets om je bewust van te zijn en vervolgens niet al te veel van aan te trekken. Wat de verhalen, gedichten en beschouwingen in dit nummer bindt, is niet één gedachtegoed, behalve dat wij ze de moeite waard vinden. Dat ze de moeite waard zijn. ‘Levendigheid en afwisseling’ noemde oprichter Dirk Ayelt Kooiman de belangrijkste selectiecriteria in het eerste Revisor-redactioneel dat ooit verscheen, en dat zijn criteria die wij, hoe algemeen ze ook klinken, nog steeds nastreven. Of het nu de zoekende hoofdpersoon is uit het indrukwekkende korte verhaal van Roelof ten Napel, de in burgerlijkheid gevangen personages uit het werk van Sanneke van Hassel, of de mysterieuze drukinkt bij Gyrðir Elíasson – in alle teksten zien we eenzelfde doordachte, levendige taal, een heldere achterliggende gedachte over de opbouw, het perspectief, de spanningsboog.

€16,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

Isbn
9789023498117
Uitgever
De Bezige Bij
Druk
1e
Verschenen
28-04-2016
Taal
Nederlands
Bladzijden
32 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Literair tijdschrift

Delen op

Bestel- en bezorginformatie

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen - of reserveren in de winkel. U kunt betalen met iDeal, Mastercard, Visa, en Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde verbinding verstuurd. Uw veiligheid is gegarandeerd.

Zie voor betaalmogelijkheden, verzendkosten (ook naar het buitenland) en levertijden onze veelgestelde vragen.

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
  • Meer dan 6000 recensies, voorpublicaties, boekennieuws.
  • Actuele tips van deskundige lezers
MINDBOOKSATH : athenaeum