Andina: the heart of peruvian food: recipes and stories from the andes

Andina: the heart of peruvian food: recipes and stories from the andes The heart of Peruvian food: recipes and stories from the Andes Morales, Martin

Following up on the success of Ceviche, Andina reveals for the first time ever the unique dishes of the Andes region of Peru, an area where quinoa, maca and naturally healthy eating reign supreme. Featuring over 120 recipes, chapters cover breakfasts, snacks, superfood salads and healthy desserts, power shakes and protein-packed main courses.
€34,95

Voor 17.00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum

Specificaties

Isbn
9781849499941
Uitgever
Quadrille Publishing Ltd
Druk
1e
Verschenen
05-10-2017
Taal
Engels
Bladzijden
272 pp.
Bindwijze
Hardcover Hardback
Genre
Koken en voeding

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Tot januari: gratis verzending (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum