Literaire Salon @Ambassade Hotel: Laura van der Haar

18 maart 2018
|

Op zondag 18 maart van 16:00-17:00 uur is dichter en schrijver Laura van der Haar te gast bij de Literaire Salon in het Ambassade Hotel. Presentatrice Hadassah de Boer zal haar interviewen over haar romandebuut Het wolfgetal.

Laura van der Haar (1982), archeologe, won het Nederlands kampioenschap Poetry Slam en debuteerde als dichter met de bundel Bodemdrang. Ze schrijft voor onder meer De Speld en Vice. Ook maakt ze de podcast Het Volkskrantgeluid. In maart verschijnt haar debuutroman Het wolfgetal, een duistere en zintuiglijke roman over een ontsporende pubervriendschap.

Presentatrice Hadassah de Boer gaat in dialoog met Laura van der Haar over Het wolfgetal en over haar schrijverschap. De Boer, die haar carrière begon bij AT5, presenteerde diverse programma’s voor onder meer de NPS en Tros en maakte deel uit van verschillende jury’s van culturele prijzen.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via het inschrijfformulier op de website van het Literaire Salon. Toegang is kosteloos, aanmelden wegens een beperkt aantal plaatsen verplicht. De middag wordt afgesloten met een glas champagne en een signeersessie door de auteur.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum