David Sedaris in gesprek met Twan Huys over Gestolen voorwerpen

24 september 2017
| |

Op zondag 24 september om 16.00 uur gaat journalist en presentator Twan Huys in de Literaire Salon van Ambassade Hotel #12 in gesprek met David Sedaris. 

David Sedaris is een fenomeen in de Verenigde Staten, van zijn boeken werden meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Diverse bekende Nederlanders – Paul de Leeuw, Paulien
Cornelisse, Aaf Brandt Corstius, Sylvia Witteman en vele anderen– verklaarden zich groot fan van de rashumorist.

In september komt hij naar Nederland om zijn nieuwste boek Gestolen voorwerpen te presenteren, een verzameling van verhalen en observaties uit zijn privédagboek. In dit boek deelt hij voor het eerst stukken uit de dagboeken, die hij meer dan veertig jaar bijhield. Hij beschrijft de wereld zoals hij hem ziet op de manier zoals Sedaris dat zo goed kan: humoristisch, gevat en aangescherpt met een vleugje zelfspot.

Op zondag 24 september om 16.00 uur  gaat journalist en presentator Twan Huys in de Literaire Salon van het Ambassade Hotel #12 in gesprek met David Sedaris. Wilt u er ook bij zijn? Schrijf u dan in via www.literairesalon-ambassadehotel.nl. Toegang is kosteloos, aanmelden verplicht wegens beperkt aantal plaatsen. Voertaal: Engels

Over het werk van David Sedaris:

‘Wie niets van Sedaris gelezen heeft, moet nu de krant terzijde leggen en een paar van
zijn verhalenbundels kopen.’ – Sylvia Witteman

‘Niemand kan zo grappig (en ontroerend) over zijn oma, de buurvrouw, nudisten,
mimespelers en over zichzelf vertellen als David Sedaris.’ – Aaf Brandt Corstius

‘Ik verslind iedere letter die hij schrijft. Sedaris is de meester!’ – Johannes van Dam

Twan Huys is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van één van de meest

spraakmakende televisieprogramma’s van dit moment, NTR College Tour. Eerder was hij zeven jaar correspondent in de Verenigde Staten. Documentaires van zijn hand werden internationaal uitgezonden. In 2011 werd hij bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Huys publiceerde vijf boeken.

Literaire Salon @Ambassade Hotel Iedere maand gaat een journalist of schrijver in Brasserie ambassade een uur lang in dialoog met een auteur over een boek, oeuvre of (actueel) thema.

pro-mbooks1 : athenaeum