Literaire Salon @AmbassadeHotel: Esther Verhoef in gesprek met Ronit Palache

26 mei 2019
| |

Op zondag 26 mei (16.00 uur) gaat Ronit Palache tijdens de Literaire Salon @AmbassadeHotel met Esther Verhoef over haar nieuwe thriller Façade. Kom ook!

Let op toegang tot dit evenement is gratis, maar aanmelden verplicht.

Over Façade:

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn. Façade is Verhoefs meest beklemmende thriller ooit.

Ronit Palache (1984) is redacteur bij televisieprogramma Pauw en journalist. Daarvoor was zij o.a. werkzaam bij Uitgeverij Prometheus als hoofd publiciteit en rechtenmanager. In 2016 verscheen Palachesboek Ontroerende Onzin over de Joodse identiteit in het Nederland van nu.

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar thrillers en romans zijn 2.4 miljoen exemplaren verkocht, haar werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. Esther Verhoef won de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, de Diamanten Kogel, de Hebban|Crimezone Award en tweemaal de Zilveren Vingerafdruk. Als auteur van de Maand van het Spannende Boek 2009 schreef zij het geschenkboekje Erken mij.

Verhoefs psychologische thrillers zijn zonder uitzondering bestsellers: van Rendez-vous, Close-up, Alles te verliezen en Déjà vu tot De kraamhulp. Naast haar psychologische solothrillers schrijft Esther Verhoef samen met Berry Verhoef ook zeer succesvol psychologische actiethrillers onder het pseudoniem Escober. Deze samenwerking resulteerde in vijf boeken: de Sil Maier-trilogie Onrust, Onder druk en Ongenade en Chaos en Overkill.

In 2012 verscheen Verhoefs eerste roman, het deels autobiografische Tegenlicht, die direct binnenkwam op de nummer 1-positie van de bestsellerlijst. Zowel Verhoefs solowerk als de Escobers zijn vertaald. Diverse titels verschenen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Rusland, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Denemarken en Zuid-Korea. In maart 2019 verscheen Façade, Verhoefs langverwachte psychologische thriller. Ook Façade kwam met stip binnen op 1 in de Bestseller 60.

Wil je bij het evenement aanwezig zijn? Meld je dan hier aan.

Delen op

19,99
9,99
MINDBOOKSATH : athenaeum