Literaire Salon @AmbassadeHotel: Judith Herzberg

11 februari 2018
|

Op zondag 11 februari 16.00-17.00 uur is dichter en toneelschrijver Judith Herzberg te gast bij de Literaire Salon in het Ambassade Hotel. Zij wordt geïnterviewd door presentatrice Hadassah de Boer. U bent van harte uitgenodigd.

Judith Herzberg is niet alleen een van de meest geprezen en bekroonde dichters van Nederland, maar ook een die veel wordt gelezen. Zij ontving voor haar werk onder meer de P.C. Hooftprijs en de Constantijn Huygensprijs. Haar gedichten werden vertaald naar onder andere het Engels en het Duits. Behalve gedichten schreef Herzberg ook toneel- en tv-stukken, filmscripts en teksten voor musicals. Binnenkort verschijnt Brieven 1962-1974, de gebundelde correspondentie tussen haar en Chr. J. van Geel. 

Presentatrice Hadassah de Boer gaat in dialoog met Judith Herzberg over haar schrijverschap en oeuvre, waarbij haar gedichten en theaterteksten centraal zullen staan. De Boer, die haar carrière begon bij AT5, presenteerde diverse programma’s voor onder meer de NPS en Tros en maakte deel uit van verschillende jury’s van culturele prijzen.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via het inschrijfformulier op de website van het Literaire Salon. Toegang is kosteloos, aanmelden wegens een beperkt aantal plaatsen verplicht. De middag wordt afgesloten met een glas champagne en een signeersessie door de auteur.

Delen op

17,50
17,50
17,50
17,50
17,50
15,00
15,00
pro-mbooks1 : athenaeum