Volgereserveerd: Athenaeum is aan het bezinnen: Preek van de Leek door Pieter Hoexum

19 september 2021
| |

Deze week bestaat onze winkel aan het Spui 55 jaar en dat vieren we met activiteiten, kortingsacties en traktaties. Zondag 19 september (12.00) bij Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum Spui een Preek van de Leek door filosoof en schrijver Pieter Hoexum. Kom ook!

Alle plaatsen voor dit evenement zijn inmiddels gereserveerd, je kunt je niet meer aanmelden.

Pieter Hoexum deed een opleiding aan de kunstacademie en studeerde filosofie. In 2001 won hij de Jan Hanlo Essayprijs Klein, in 2003 verscheen van hem het boek Gedenk te sterven. De dood en de filosofen. Hij publiceert regelmatig artikelen in onder andere Trouw, De Groene Amsterdammer, Filosofie Magazine en op Athenaeum.nl. Na zijn boek Kleine filosofie van het rijtjeshuis (2015), verscheen in 2019 Thuis. Filosofische verkenningen van het alledaagse van zijn hand.

Toegang tot dit evenement is gratis, reserveren is verplicht.

 

 

Let op, we mogen je niet toelaten als je één of meerdere symptomen hebt die zouden kunnen duiden op COVID-19:

    • Koorts (38 graden of hoger) in de 24 uur voorafgaand aan het bezoek
    • Benauwdheid
    • Regelmatig hoesten
    • (Neus)verkoudheid en/of regelmatig niezen
    • Keelpijn

Ook als iemand in jouw gezin/huishouden op de dag van je bezoek koorts en verkoudheidsverschijnselen en/of benauwdheid vertoont mogen we je niet toelaten.
Ben je in de laatste 14 dagen voor je bezoek in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft? Of heb je zelf COVID-19 gehad en ben je daar korter dan twee weken geleden van genezen? Ook dan kunnen we je helaas niet toelaten.

 

Foto copyright © Fjodor Buis

Delen op

21,99
12,99
pro-mbooks1 : athenaeum