Athenaeum vs. Revisor: A.J. Finn vs. Jan van Mersbergen

12 mei 2018
| | | |

Zaterdag 12 mei, 18.00, komt de hitthrillerschrijver A.J. Finn naar Amsterdam voor een gesprek met Jan van Mersbergen - die eveneens thrillers schrijft, als Frederik Baas.

Aanmelden

Voertaal: Engels

Over Vrouw in het raam

Anna Fox woont alleen, ze verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar? Niets is wat het lijkt in deze verslavende en volkomen onvoorspelbare psychologische thriller die doet denken aan het beste van Alfred Hitchcock.

Jan van Mersbergen op Revisor.nl: 'Dit wordt een klassieker.'

Athenaeum vs. Revisor

Elke maand een gesprek over een boek, over literatuur, over ambacht en kunst: dat is de eenvoudige gedachte achter een nieuwe reeks publieke interviews. Elke maand gaat een van de redacteurs van Revisor in gesprek met een interessante schrijver over haar of zijn nieuwste boek. En u kunt daarbij zijn.

 

Delen op

12,50
12,50
12,50
pro-mbooks1 : athenaeum