Avond! Met Boudewijn de Groot en Peter Voskuil UITVERKOCHT

27 september 2023
| |

Testament, Het land van Maas en Waal, Verdronken vlinder, Prikkebeen, Als de rook om je hoofd is verdwenen, Jimmy en Avond, maar ook Pastorale, Malle Babbe en Annabel: het oeuvre van Boudewijn de Groot is rijk en strekt zich uit over zeven decennia.

Woensdag 27 september 2023 19.30 bij Athenaeum Boekhandel op 't Spui zullen Boudewijn de Groot en Peter Voskuil hun belevenissen rondom het oeuvreboek Avond uit de doeken doen. Moderatie door Ernst-Jan Jonkman. 

Tickets € 10,- klik hier! 

Over Boudewijn de Groot, oeuvreboek

Aan de vooravond van zijn tachtigste levensjaar sprak Boudewijn de Groot vele tientallen uren met muziekjournalist Peter Voskuil. Ze luisterden elk officieel uitgebracht liedje terug waar hij als artiest, songwriter, producer of gastmuzikant bij betrokken was. Album voor album, liedje voor liedje, noot voor noot.

Dit zijn de verhalen achter al zijn liedjes. Aangevuld met historische documenten en zeldzame, niet eerder gepubliceerde fotografie uit tal van archieven (waaronder ook dat van hemzelf) is dit het ultieme, geautoriseerde standaardwerk over zijn carrière.

 

pro-mbooks1 : athenaeum