Bernie Sanders signeert op 't Spui!

08 oktober 2023
| |

Zondag 8 oktober 15.45 op 't Spui signeert Bernie Sanders om te vieren dat de Nederlandse editie van zijn nieuwe boek verkrijgbaar is: Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt: er zullen honderd handtekeningen gezet worden, enkel in de Nederlandse editie!

* This event is to promote the Dutch edition of It's OK to Be Angry About Capitalism, that is why only the Dutch edtion will be signed.

Hoe werkt het? Kom aan het begin van de dag, vanaf 11.00, naar de winkel, en vraag om een volgnummer voor de rij. In die volgorde zal er gesigneerd worden.

Over Het is oké om kwaad te zijn over het kapitalisme

Een meeslepend verslag en vlammend betoog van een van de meest geliefde politici ter wereld. Ons economische systeem stelt ons teleur, de rijken worden rijker en de armen armer. De oplossing vereist een fundamentele herziening van onze economie en politiek. In Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme analyseert Bernie Sanders vlijmscherp de destructieve aard van het kapitalistische systeem.

Hij laat zien hoe onbegrensd kapitalisme verantwoordelijk is voor ongekende inkomens- en vermogensongelijkheid, hoe het de democratie ondermijnt en hoe het onze planeet vernietigt. Wat nou als we eindelijk zouden erkennen dat economische rechten mensenrechten zijn? Wat als we zouden werken aan een samenleving die een fatsoenlijke levensstandaard voor iedereen biedt? Dit is geen utopische fantasie; dit is democratie zoals we die zouden moeten kennen.

Senator Bernie Sanders is bezig met zijn derde termijn in de Amerikaanse Senaat en is momenteel het langstzittende onafhankelijke lid van het Congres in de Amerikaanse geschiedenis. Hij heeft decennialang een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse politiek en heeft een sterke invloed gehad op het politieke landschap. Sanders staat bekend om zijn uitgesproken progressieve standpunten, met name op het gebied van economische ongelijkheid en sociale rechtvaardigheid. Zijn impact op de politiek zal naar verwachting nog lange tijd voelbaar blijven, zowel in Amerika als wereldwijd.

pro-mbooks1 : athenaeum