Boekpresentatie Een tafel vol, Meike Krüger

30 september 2022
|

Vrijdag 30 September om 16.00 uur komt Meike Krüger naar Athenaeum op 't Spui om haar nieuwe kookboek te presenteren en te laten signeren. Zij zal voor de winkel een tafel met heerlijks neerzetten.

Wees welkom! Aanmelden niet nodig. 

Over Een tafel vol

In Een tafel vol nodigt Meike Krüger je uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Spanje en Italië tot aan Mexico en Peru en van China en Thailand tot aan Georgië en Turkije.

Ieder hoofdstuk bestaat uit 8 tot 10 gerechten die je allemaal tegelijkertijd kunt serveren. Dat staat superfeestelijk en gastvrij en er is altijd voldoende keuze voor gasten met bepaalde eetvoorkeuren of -restricties. Iedereen kan opscheppen wat hem of haar lekker lijkt en misschien nog wel het allerbeste; jij hoeft alleen nog maar op te staan voor het dessert.

De recepten zijn kort, niet te ingewikkeld en met niet al te veel ingrediënten. Ieder diner is goed voor te bereiden en voorzien van een duidelijke planning, zodat je op de avond zelf maximaal een half uur in de keuken hoeft te staan.

Delen op

35,00
pro-mbooks1 : athenaeum