Connie Palmen signeert bij Athenaeum Boekhandel

27 september 2015

Op zondag 27 september signeert Connie Palmen vanaf 12.00 uur haar nieuwe roman Jij zegt het in onze winkel op het Spui. Wees welkom!

Ted Hughes en Sylvia Plath vormen het beroemdste liefdespaar uit de moderne westerse literatuur. In Jij zegt het geeft Connie Palmen de in 1998 overleden Ted Hughes een stem. Ze laat hem terugkijken op zijn gepassioneerde huwelijk dat op 11 februari 1963 eindigt in de zelfmoord van zijn vrouw, en op zijn leven dat vanaf dat moment door deze dood wordt beheerst. In de talloze biografieën die van haar verschijnen krijgt zij de status van martelares, hij die van verrader en moordenaar, beschimpt door wildvreemden en aangeklaagd door mensen die hij als vriend beschouwde.

Op ingetogen, scherpzinnige wijze beschrijft Palmen de gedachten, angsten en bezweringen van de bruidegom, en de diep tragische band met de vrouw die zijn leven zou bepalen. Jij zegt het is een aangrijpende roman over de liefde en de dood.

'Jij zegt het heeft internationale allure, Palmen schreef een fenomenaal boek dat al het kleine overstijgt,' aldus Fleur Speet in haar bespreking van het boek op onze website.

Delen op

11,99
20,99
MINDBOOKSATH : athenaeum