Meet & greet Noni Kooiman

10 november 2022
|

Maak in de Kookboekenweek kennis met Noni Kooiman, auteur van het boek Switi Sranan, de rijke Surinaamse keuken. Op donderdagmiddag 10 november van 16.00 tot 18.00 is ze onze gast op het Spui. Noni Kooiman neemt iets lekkers mee uit haar boek en ze signeert met alle plezier Switi Sranan.

Over Switi Sranan

In Switi Sranan viert chef-kok en kookboekauteur Noni Kooiman in 120 recepten de culinaire rijkdom van het land van haar vader: van samosa's en bakkeljauwkroketjes tot salade van bakbanaan en roti met alles erop en eraan. En van saotosoep en snert (ja echt) tot pom, peperganache en tangy tamarindepunch.Noni Kooiman, chef-kok en kookboekenauteur woonde als kind in Suriname en werkte de afgelopen tien jaar in restaurants als Rose Bakery in Parijs en de Amsterdamse restaurants Toscanini, Vuurtoreneiland en Coba. Haar boek Switi Sranan over de Surinaamse keuken is nét verschenen. Eerder maakte ze het boek Inmaken, samen met Jonah Freud.

Delen op

35,00
pro-mbooks1 : athenaeum