Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

Manu Joseph over Miss Laila, gewapend & gevaarlijk

20 juli 2018
| | |

Vrijdag 20 juli (vanaf 19.30) is writer in residence Manu Joseph te gast in onze boekhandel op het Amsterdamse Spui! In een gezamenlijk programma met het Nederlands Letterenfonds zal Casper Luckerhof hem interviewen over zijn nieuwe boek, Miss Laila, gewapend & gevaarlijk. Wees welkom!

Aanmelden

Over Miss Laila, gewapend & gevaarlijk

In Mumbai stort een gebouw in. Onder het puin ligt een man die iets mompelt over een jong stel dat een aanslag wil plegen. Elders volgt een agent van de Inlichtingendienst twee terreurverdachten op de voet. Eén van hen is Laila, die volgens familie en vrienden nog geen vlieg kwaad zou doen.
Wat volgt is een zenuwslopende achtervolgingsroman die diep is geworteld in de problematiek van het hedendaagse India. Net als in zijn bestseller Het onzichtbare geluk van andere mensen balanceert Manu Joseph op meesterlijke wijze tussen tragiek en humor.

Manu Joseph (1974) woont in New Delhi en werkt als columnist voor de International New York Times. Hij imponeerde met zijn debuutroman Slimme mannen en maakte furore met Het onzichtbare geluk van andere mensen, verkozen tot Boek van de Maand bij DWDD. Dit is zijn derde roman.

 

pro-mbooks1 : athenaeum