Presentatie: Anne Eekhout, Op een nacht

02 maart 2016 tot 02 maart 2016

Uitgeverij De Arbeiderspers en Athenaeum Boekhandel Amsterdam nodigen u uit op woensdag 2 maart (vanaf 17.00 uur) voor de feestelijke boekpresentatie van Op een nacht, de nieuwe roman van Anne Eekhout. Uitgever van De Arbeiderspers, Peter Nijssen, zal tijdens deze presentatie vertellen over de totstandkoming van deze fascinerende roman. Eekhout zal vervolgens voorlezen uit haar werk en het eerste exemplaar uitreiken.

U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur bij Athenaeum Boekhandel op Spui 14-16, te Amsterdam.

Over Op een nacht:

James is de enige gevangene van een gebouw waar onredelijkheid en onuitsprekelijk lijden de boventoon voeren. Alleen als hij slaapt verandert alles. Dan bevindt hij zich in een waarachtige wereld waarin hij getrouwd is met Ana en een dochtertje, Penelope, heeft. Maar ook in die wereld is hij een gevangene, want zijn niet-aflatende angst voor een noodlot dat zijn dochter te grazen zal nemen, krijgt langzaam vat op hem.

Met Penelope's verdwijning is James' grootste vrees bewaarheid en verliest hij meer en meer zijn grip op de werkelijkheid. Maar in welke werkelijkheid gelooft hij? Zijn keuze is allesbepalend voor Ana en Penelope…

N.B. Lees ook onze voorpublicatie uit Eekhouts debuutroman Dogma.

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum