Presentatie Céline Linssen, De beste dagen van ons leven

14 april 2016
|

De beste dagen van ons leven, de nieuwe roman van Céline Linssen. U bent van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie op donderdag 14 april om 17.00 uur bij Athenaeum Boekhandel, Spui 14-16 te Amsterdam.

Céline Linssen, Athenaeum Boekhandel en Uitgeverij Atlas Contact zien uit naar uw komst!

N.B. Lees een fragment uit De beste dagen van ons leven op Athenaeum.nl.

Over De beste dagen van ons leven
1939. Met een stropdas, een colbert en een rieten koffer achter op de fiets gaan ze op weg. Vijf jonge mannen die op school een hechte band hadden en nu vol opwinding een nieuw leven tegemoet rijden. Er zijn maar weinig zaken waarover ze niet met veel plezier van mening verschillen, behalve dat deze dagen de beste van hun leven zijn.

Tot die ene raadselachtige en noodlottige ontmoeting. Die brengt meer teweeg dan de Duitsers die kort daarop het land zullen binnenvallen.

Terwijl Nederland bevochten, bezet en bevrijd wordt, worstelen de vijf mannen met hun eigen demonen. Scherp, maar niet zonder mededogen schetst Céline Linssen hoe ze het leven door hun vingers laten glippen.

Céline Linssen (1958) studeerde filosofie en filmwetenschap en is schrijver van romans, korte verhalen, filmscenario’s en theaterstukken.

Datum: donderdag 14 april 2016
Tijdstip: 17.00 – 19.00 uur
Plaats: Boekhandel Athenaeum (Spui) te Amsterdam

In verband met de voorbereidingen verzoeken wij u ons te laten weten of u aanwezig zult zijn via prfictie@atlascontact.nl.

Delen op

6,99
MINDBOOKSATH : athenaeum