Presentatie Emily Kocken, De kuur

30 mei 2017
| |

Op 30 mei, vanaf 17.00, vindt bij Athenaeum Boekhandel, Spui 14-16, de boekpresentatie plaats van De kuur van Emily Kocken. Met bijdragen van Kees 't Hart en de auteur. Naomi Inez brengt haar muziek ten gehore en aansluitend volgt een borrel en is er de mogelijkheid een exemplaar te laten signeren.  

Zakenman Yves Altman is al zijn hele leven in de ban van Thomas Manns beroemde roman De Toverberg. Met zijn nieuwe vriendin en zijn vier kinderen reist hij af naar de Schatzalp in het Zwitserse Davos, waar Thomas Mann zijn boek situeerde. Hij vindt het belangrijk zijn liefde voor De Toverberg met zijn gezin te delen. Vanaf het begin van de reis gaat alles echter anders dan gepland, verwart iedereen plaats en tijd en lijken er ongrijpbare machten in het spel. Yves heeft een geheime agenda en de onderdrukte verlangens van zijn vriendin en zijn kinderen creëren een dilemma. Kunnen ze nog terug?

De kuur is een verontrustende zoektocht naar identiteit, een duister sprookje en een familiesaga over liefde in alle vormen.

Wij publiceerden voor uit De kuur. Lees het fragment op Athenaeum.nl.

Het event is vrij toegankelijk, graag aanmelden via publiciteit@querido.nl.

 

Delen op

19,99
11,99
25,99
9,99
MINDBOOKSATH : athenaeum