Presentatie Jerry Goossens, Tot bloed op het droge

14 september 2017
| |

14 september verschijnt Tot bloed op het droge, de debuutroman van Jerry Goossens. U bent van harte uitgenodigd voor de presentatie op donderdag 14 september a.s. om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur) bij Athenaeum Boekhandel aan het Spui te Amsterdam. Hoofdredacteur Jasper Henderson zal een inleiding geven, waarna het eerste exemplaar uitgereikt zal worden aan Ronald Giphart. Ten slotte leest Jerry Goossens voor uit zijn boek. 

Toegang gratis, graag aanmelden via lili.burki@lebowskipublishers.nl

Ergens in de nabije toekomst. Na de definitieve Watersnoodramp probeert een kleine groep Nederlanders al enkele generaties een nieuw bestaan op te bouwen in noordelijk Afrika. Ze werken in de hasjteelt, drinken na de kerk op zondag hun jenever en kunnen redelijk met de autochtone bevolking opschieten; zolang de werelden maar strikt gescheiden blijven. Dan verschijnt een nieuwe dominee ten tonele met een heilige opdracht die de ogenschijnlijk vreedzame gemeenschap tot een kookpunt zal brengen.

Tot bloed op het droge is een rollercoaster van een what if-roman die de migratieproblematiek op originele wijze belicht en de lezer een soms grimmige spiegel voorhoudt.

Lees een fragment op Athenaeum.nl.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum