Presentatie Lisa Maschhaupt & Mirjam Deen, De Amsterdame

13 september 2018
| | |

Donderdag 13 september, vanaf 17.00, presenteren uitgeverij Spectrum en auteurs Lisa Maschhaupt & Mirjam Deen De Amsterdame. Gids voor een Amsterdamse leefstijl in Athenaeum boekhandel & nieuwscentrum. Je bent van harte welkom!

Toegang gratis, RSVP via marketing.lifestyle@unieboekspectrum.nl.

Waarom zou je een Parisienne willen zijn als je het leven tegemoet kunt treden als een Amsterdame? En daarvoor hoef je echt niet in onze hoofdstad te wonen, in iedere vrouw schuilt een Amsterdame.

Dit boek is de levensstijlgids voor alle vrouwen die met charme maar vooral ook veel lol door het leven willen gaan. Op Nikes in plaats van stiletto's en met bitterballen in plaats van crudité. Na het succes van How To Be A Parisian vonden kunstcurator Mirjam Deen en taxidermist Lisa Maschhaupt dat het hoog tijd werd voor een boek over de Amsterdame, een nu nog onbekende term in de Dikke van Dale. Een Amsterdame heeft stijl zonder angstvallig aan etiquette vast te houden. Ordinair is geen vies woord. Sla wel. De Amsterdame is een boek vol levenswijsheden, ongeschreven regels en aangepaste wetten. Aan bod komen onder andere haar lievelingsrecepten, liefdeslessen, leefstijl en de inhoud van haar (koel)kast.

Lisa Maschhaupt (1986, Deventer) is kapper, taxidermist en medeoprichter van de sieradenlijn Golden Noodle.
Mirjam Deen (1983, Bijlmer), is kunstprogrammeur en curator en was onder andere verantwoordelijk voor de kunst op Mysteryland.

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum