Presentatie Martin Reints, Wildcamera

01 juni 2017 tot 01 juni 2017
| | |

Athenaeum Boekhandel en uitgeverij De Bezige Bij nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van de nieuwe bundel van Martin Reints, Wildcamera. Op donderdag 1 juni, vanaf 17.00, bent u welkom op het Spui. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan Xandra Schutte, hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer

Wildcamera is de zesde bundel van Martin Reints. Gedichten over een rit met de metro, een Japanse waaierverzamelaar, ganzen boven een moeras, de Prinsengracht, twee regisseurs op bezoek bij een dramaturg, Lucebert als visser en een wildcamera die dronken steenmarters filmt. Gedichten waarin de hele wereld een rol speelt en waarin je zonder het te merken wordt meegesleept naar de meest onverwachte uithoeken.

Behalve gedichten staan er in Wildcamera korte prozastukken over beeldende kunst, Martin Luther King en Wallace Stevens, en een essay over wat er in je hoofd gebeurt als je gaat ijsberen. Reints op zijn best: gewone woorden, onbeduidende gebeurtenissen en mijmeringen, maar van een grote betovering.

We verheugen ons op uw aanwezigheid.

Aanmelden

Inloop 17.00 uur | aanvang 17.30 uur.

Het event is vrij toegankelijk, graag aanmelden via info@debezigebij.nl. U kunt ook bellen naar 020 3059810.

Delen op

19,99
9,99
MINDBOOKSATH : athenaeum