Presentatie Martin Schouten, Buster Kafka

18 mei 2017 tot 18 mei 2017
|

Donderdag 18 mei verschijnt Buster Kafka van Martin Schouten. Uitgeefagentschap Gibbon en Athenaeum Boekhandel nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie op donderdag 18 mei, vanaf 17.00 uur, bij Athenaeum Boekhandel aan het Spui in Amsterdam. Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan Robert Vuijsje.

N.B. Lees alvast een fragment op Athenaeum.nl.

Over de roman:

Enzo Krijgsman is leraar Duits, schrijver en vader. Hij is gefascineerd door Franz Kafka en Buster Keaton, een komiek en een tragische kunstenaar die volgens Enzo vergelijkbaar waren. Zonder het te beseffen treedt Enzo in hun voetsporen wanneer hij een interview geeft over een nieuwe roman.


De media zien hem aan voor een joodse schrijver. Als Enzo dat niet ontkent, krijgen zijn werk en zijn wereld een andere lading. Een explosieve lading.

Deze op ware gebeurtenissen gebaseerde geschiedenis staat midden in de actualiteit van vandaag, met hernieuwd antisemitisme, pesten op school en een wereld vol onontwarbare werkelijkheden. In Buster Kafka speelt Schouten dit spel met identiteiten op virtuoze wijze, een literair meesterwerk in pocketformaat.

Het programma is gratis. Wij hopen u op 18 mei te mogen begroeten!

Delen op

17,50
7,50
MINDBOOKSATH : athenaeum