Presentatie Max Porter, Verdriet is het ding met veren

04 april 2016 tot 04 april 2016
| |

4 april, vanaf 17.00, presenteert Uitgeverij De Bezige Bij bij Athenaeum Boekhandel aan het Spui Max Porters debuut Verdriet is het ding met veren (Grief Is the Thing with Feathers, vertaald door Saskia van der Lingen) in aanwezigheid van Porter zelf. U bent van harte welkom.

Over Verdriet is het ding met veren

Twee jongens in Londen worden geconfronteerd met een ondraaglijk verdriet als plotseling hun moeder sterft. De vader, biograaf van de dichter Ted Hughes, voorziet een toekomst met goedbedoelende bezoekers en een grote leegte.

Op dit moment van tegenspoed wordt de familie bezocht door Kraai – tegenspeler, bedrieger, genezer, babysitter. Deze teergevoelige vogel voelt zich aangetrokken tot de rouwende familie en dreigt bij ze te blijven tot ze hem niet meer nodig hebben. Wanneer de weken tot maanden worden en de pijn van het verlies plaatsmaakt voor mooie herinneringen, begint het helingsproces van het drietal.

Max Porter werkt in de uitgeefwereld. Hij woont in Londen met zijn vrouw en kinderen. Verdriet is het ding met veren is zijn debuut.

N.B. Wij publiceerden voor uit Verdriet is het ding met veren. Lees het fragment op Athenaeum.nl.

RSVP info@debezigebij.nl / 020 305 9810

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum