Presentatie: Merijn de Boer, 't Jagthuys

07 januari 2016
|
Op 7 januari vindt in onze boekwinkel op het Spui om 17.00 uur de feestelijke presentatie van 't Jagthuys, de nieuwe roman van Merijn de Boer, plaats. U kunt hierbij aanwezig zijn.

Over 't Jagthuys:

Vera is zorgverlener en gaat op een dag naar een afgelegen en vervallen villa aan de Vecht, waar een moeder en haar zoon wonen. De zoon is nog nooit buitenshuis geweest en heeft in zijn leven slechts een aantal mensen ontmoet. Vera valt als een blok voor de wereldvreemde kluizenaar. Hij heeft het verstand van een professor en het lichaam van een bouwvakker. 'En ik heb hem helemaal voor mij alleen,' denkt ze tevreden, 'niemand weet dat hij bestaat.' Ze probeert hem bij zijn moeder weg te halen.

Merijn de Boer (1982) studeerde in Amsterdam, Brussel en Parijs. Hij is redacteur bij uitgeverij Van Oorschot en zit in de redactie van Tirade. In 2011 verscheen de verhalenbundel Nestvlieders, waarvoor hij de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs 2012 ontving – een eer die eerder te beurt viel aan schrijvers als Anna Blaman, Cees Nooteboom, Bernlef, Thomas Rosenboom en Margriet de Moor. Eerder verscheen van zijn hand de roman De nacht [voorpublicatie].

Delen op

9,49
20,99
9,49
pro-mbooks1 : athenaeum