Presentatie Edzard Mik, Tussen ergens en nergens

07 juni 2017 tot 17 mei 2017
|

Athenaeum Boekhandel en uitgeverij Querido nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van het nieuwe boek van Edzard Mik, Tussen ergens en nergensOp woensdag 7 juni, vanaf 17.00 uur, bent u van harte welkom op het Spui.

Met bijdragen van redacteur Josje Kraamer, schrijver Hans Maarten van den Brink en natuurlijk Edzard Mik. Aansluitend volgt er een borrel en is er de mogelijkheid om uw exemplaar te laten signeren.

‘Met taxichauffeurs in deze contreien weet je het maar nooit,’ laat Edzard Mik een personage denken dat zich ver van huis van de ene plek naar de andere laat vervoeren, ‘het gaat ze meer om het onderweg dan om de bestemming, voor bestemmingen hebben ze geen gevoel.’
Bed, kamer, huis, stad, metropool: waar zijn we eigenlijk als we ergens zijn? Wat een plek lijkt te zijn, is geen plek maar telkens de opening naar een ándere plek, een ándere ruimte. In elf verhalen legt Edzard Mik de raadselachtigheid van het dagelijkse leven bloot. Zijn verhalen zijn glashelder en eigen zinnig, indringend en origineel.

Wij publiceren voor uit Tussen ergens en nergens. Lees het fragment op Athenaeum.nl.

Het event is vrij toegankelijk, graag aanmelden via publiciteit@querido.nl.

Delen op

18,90
18,90
9,99
6,99
4,49
9,99
pro-mbooks1 : athenaeum