Presentatie Yolanda Entius, Abdoel en Akil

03 mei 2017
|

Vrijdag 28 april verschijnt Abdoel en Akil van Yolanda Entius. Uitgeverij Van Oorschot en Athenaeum Boekhandel nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie op woensdag 3 mei, vanaf 17.00 uur, bij Athenaeum Boekhandel aan het Spui in Amsterdam.

Over de roman

Zeventien zijn Doris en Nola als ze op zoek gaan naar een vriendin die met haar geliefde druiven plukt in de Franse Drôme. Ze hebben afgesproken in het café op het plein van een klein dorp. Daar aangekomen is het stel spoorloos. Wél zijn daar Abdoel en Akil. ‘Ze zijn in de heuvels,’ zegt Abdoel, ‘aan het eind van de middag zullen ze wel terug zijn.’ De mannen stellen voor om in de tussentijd gezamenlijk een bezoek te brengen aan het plaatselijk kasteel. Goedwillend als ze zijn, durven de meisjes hun gevoel niet te volgen. Ze zeggen ‘ja’ en gaan, op ’t heetst van de dag als geen mens zich buiten waagt, met de mannen mee.
Nauwgezet en verraderlijk lichtvoetig beschrijft Entius hoe dit ‘ja’ hun leven en hun vriendschap beïnvloedt in een subtiele roman over (on)schuld, angst en schaamte, en de verwoestende werking van vooroordelen.

Aanmelden

Inloop: 17.00 uur
Aanvang: 17.30 uur

Wij hopen u op 3 mei te mogen begroeten!

Het programma is gratis. Gelieve u aan te melden via contact@vanoorschot.nl o.v.v. presentatie Abdoel en Akil.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum