Boekpresentatie Heeft geluk een kleur? van Nicolette Moes

08 december 2016

Nicolette Moes presenteert haar boek Heeft geluk een kleur? Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan Frénk van der Linden.

Toegang tot de presentatie is gratis, graag aanmelden via 023 5318755 of haarlem@athenaeum.nl.

Heeft geluk een kleur? is een bundel van vijftien interviews met bekende en onbekende Nederlanders over geluk. Iedereen wil gelukkig zijn. Maar wat is geluk eigenlijk? Betekent geluk voor iedereen hetzelfde is of beleeft iedereen geluk anders? Is geluk te creëren en kan verdriet omgezet worden in kracht?

Nicolette Moes heeft een aantal van deze vragen voorgelegd aan bekende en onbekende Nederlanders De verrassende inzichten die Moes kreeg tijdens de gesprekken heeft zij verwerkt in dit boek. Soms geeft de geïnterviewde een duidelijke boodschap mee, soms vertelt de geïnterviewde een persoonlijke ervaring. De schrijfster heeft getracht de betekenissen van geluk te inventariseren maar trekt geen conclusies. ‘Door dit boek te lezen wordt u een rijker mens’ aldus psychiater Jan Swinkels die het voorwoord schreef voor dit boek.

Nicolette Moes (1965) werd in Haarlem geboren. Zij schrijft, dicht, zingt en schildert. ‘Als dit boek iets kan bijdragen aan uw welzijn, dan ben ik geslaagd in mijn opzet.’                                                                                       

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum