Kookworkshop Garnalenkroketten maken (afgelast)

12 november 2016
| |

Tijdens de Kookboeken7daagse organiseert Athenaeum Boekhandel in samenwerking met Marqt Haarlem een kookworkshop Garnalenkroketten maken o.l.v. de Belgische kok Nicolas Coomans en culinair journalist Marc Declercq.

Tot onze spijt is deze workshop afgelast.

Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: pensen draaien, zuurdesembrood en taart bakken, confituur bereiden, bier brouwen, kaas, chutney of paté maken, pralines vormen etc. Garage culinair vertelt het verhaal van 16 gedreven culinaire amateur ambachtslui en hun authentieke producten. Hun enthousiasme inspireert iedereen die thuis zelf aan de slag wil. Een van deze gepassioneerde thuiskoks is Nicolas Coomans. Hij komt samen met de auteur van dit kookboek, Marc Declercq, speciaal uit België om u te laten zien hoe je de komende feestdagen de mooiste garnalenkroketten op tafel tovert. Laat u inspireren en kom meekoken!

Het boek toont stap voor stap foto’s zodat u thuis de bereiding van elk product op de voet kunt volgen. Bovendien schetsen culinaire historici de oorsprong van al deze lekkere ambachten. Een doe-boek dat inspireert om thuis in het tuinhok, op zolder of in de garage te starten met een nieuwe hobby. Een culinaire hobby.

 

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum