Literatuur aan de Gracht - boekenborrel

24 november 2017 tot 24 november 2017
| | | | |

De eerste editie van een nieuwe boekenborrel! Met niemand minder dan Philip Dröge, Jan Drost, Alma Mathijsen, Aik Kramer, Emma Westermann en Thijs Launspach. Literatuur aan de Gracht is gratis toegankelijk, mits u zich aanmeldt via haarlem@athenaeum.nl.   

De meest gezochte informatie op de website van Athenaeum Boekhandel Haarlem is geen titel, geen tip, geen groot nieuw schrijftalent, maar simpelweg ons adres. Gedempte Oude Gracht 70. Onthoud die locatie en wees er welkom op vrijdag 24 november tijdens onze allereerste boekenborrel.

Vanaf 16.30 uur staan bier, wijn en frisdrank koud en van 17.00 tot 18.00 uur stellen we maar liefst vier nieuwe boeken van zes auteurs aan u voor. Na afloop van de korte interviews signeren zij hun werk en vervolgen we het borrelgedeelte.

Philip Dröge, journalist en bestsellerauteur, vertelt over het recent verschenen Pelgrim; leven en reizen van Christiaan Snouck Hurgronje, wetenschapper, spion, avonturier. Meer informatie is hier te vinden. 

Jan Drost, schrijver en filosoof, spreekt over Als de liefde voorbij is, een even persoonlijk als universeel verhaal over liefde, afscheid nemen en opnieuw beginnen. Voor meer informatie, klik hier

Schrijver Alma Mathijsen komt aan het woord over Vergeet de meisjes, haar veelgeprezen nieuwe roman over een vriendschap, die minstens zo intens en ingewikkeld is als een liefdesrelatie. Mathijsen verkent hierin de grenzen tussen toewijding en obsessie, tussen zelfopoffering en egoïsme. Lees verder op haar website

Aik Kramer, Emma Westermann en Thijs Launspach hebben sinds de verschijning van hun Millennial Manifest volop in de belangstelling gestaan. In tien inspirerende essays over uiteenlopende onderwerpen nemen zij hun eigen generatie onder de loep. Hun manifest is een krachtig statement dat twintigers en dertigers houvast en verbondenheid geeft in de chaotische wereld van nu. Voorproefjes en reacties zijn hier te vinden. 

Delen op

19,99
MINDBOOKSATH : athenaeum