Haarlemse presentatie Merijn de Boer, De geur van miljoenen

02 juni 2018
|

Op zaterdag 2 juni om 16.00 uur is Merijn de Boer bij Athenaeum Boekhandel Haarlem om met stadsgenoten, vrienden en geïnteresseerden de verschijning te vieren van zijn nieuwe  verhalenbundel De geur van miljoenen. Merijn zal worden geïnterviewd door schrijver en journalist Thomas Heerma van Voss. 

In De geur van miljoenen gaan ernst en spel hand in hand. Een man krijgt tot zijn verbazing een rouwkaart van een oudcollega door wie hij altijd werd gehaat. Op de crematie krijgt hij tot zijn nóg grotere verbazing een vipbehandeling.

In een ander verhaal zet een man een advertentie in de krant: hij wil samen met iemand alle romans van Vestdijk lezen. Iedereen die reageert beschouwt zijn oproep als een contactadvertentie, terwijl hij echt alleen maar Vestdijk wil lezen.

Lees op Athenaeum.nl een fragment uit het titelverhaal.

Merijn de Boer woont op dit moment met vrouw en dochter in New York (maar komt weer in Haarlem wonen). Hij schreef de romans Nestvlieders (2011), De nacht (2014) en ’t Jagthuys (2016). De nacht stond op de longlist van de AKO Literatuurprijs, ’t Jagthuys op de shortlist van de BNG Literatuurprijs. 

Delen op

22,99
21,99
11,99
12,50
12,50
pro-mbooks1 : athenaeum