Stiltelezen: in totale stilte lezen in onze winkel in Haarlem op 31 mei

31 mei 2023

Wie wil niet in stilte de dag beginnen met een lekker boek…? Daarom kun je kun je op woensdag 31 mei komen ‘Stiltelezen’. De inloop is vanaf 8.20 uur met koffie en thee, vanaf 8.30 uur kun je in totale stilte lezen (uit een eigen boek, of héél voorzichtig uit een boek dat in de winkel ligt). Er zijn zitkussens aanwezig, maar zit je liever op een stoel, dan kan dat ook. Om 9.20 uur is de rust voorbij en wordt de winkel klaar gemaakt voor opening. Kom langs en start in alle rust aan je dag! Vrije inloop, reserveren niet nodig.

(We organiseren deze activiteit iedere laatste woensdagochtend van de maand, in samenwerking met Stadsklooster Haarlem.)

Wie wil niet in stilte de dag beginnen met een lekker boek…? Daarom kun je kun je op woensdag 31 mei komen ‘Stiltelezen’. De inloop is vanaf 8.20 uur met koffie en thee, vanaf 8.30 uur kun je in totale stilte lezen (uit een eigen boek, of héél voorzichtig uit een boek dat in de winkel ligt). Er zijn zitkussens aanwezig, maar zit je liever op een stoel, dan kan dat ook. Om 9.20 uur is de rust voorbij en wordt de winkel klaar gemaakt voor opening. Kom langs en start in alle rust aan je dag! Vrije inloop, reserveren niet nodig.

(We organiseren deze activiteit iedere laatste woensdagochtend van de maand, in samenwerking met Stadsklooster Haarlem.)

Delen op

24,95
pro-mbooks1 : athenaeum