Signeersessie + spotterstour 'De People Spotters Guide'

08 april 2017
|

Op zaterdag 8 april komen Tom Borremans en Sven Van den Eynde, de aarstvaders van het 'people spotten', naar Amsterdam. In aanwezigheid van Youp van't Hek, de Eerste Ambassadeur van de Spottersgilde der Zeventien Provinciën, introduceren zij u in de theorie én de praktijk van het spotten van de menselijke soort. 

We ontmoeten elkaar om 14.00 in het Nieuwscentrum voor een korte kennismaking. U kan meteen van de gelegenheid gebruik maken om het boek te kopen, omdat dit onontbeerlijk cursusmateriaal is voor de Spotterswandeling die er vanaf 15.00 op volgt. De deelnemer die het meeste punten verzamelt tijdens deze wandeling wordt beloond met een prachtige prijs! 

De People Spotters Guide vertrekt van de centrale stelling dat alle mensen verschillend zijn, maar sommigen zijn meer verschillend dan anderen. Archivarissen van het menselijk gedrag Tom Borremans (de man achter Sociaal Incapabele Michiel) en Sven Van den Eynde (Woestijnvis) maakten een praktisch veldboek en een catalogus van de meest boeiende soort op aarde: uzelf! 

Met De People Spotters Guide: Vol 1 verkent u met sprekend gemak uw eigenste biotoop en voor elke spotting wordt u beloond met punten. Ziet u een koppel met identieke klederdracht? 60 punten. Een persoon met Crocs en kleurcongruente sokken? Dat levert u maar liefst 150 punten op. Spot u een Homo Mechanophilicus (man met seksuele voorkeuren die zich uitbreiden over het gehele mobiliteitsspectrum)? 750 punten in the pocket. Hoe zeldzamer het gedrag, hoe hoger u scoort. Hiervoor is gebruik gemaakt van strenge algoritmes, zoals de natte vinger, het buikgevoel en een immense tijdsdruk.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum