Ap Dijksterhuis over Wie (niet) reist is gek

27 juni 2017 tot 27 juni 2017
|

Op dinsdag 27 juni, vanaf 17.00 uur, geeft psycholoog Ap Dijksterhuis bij Athenaeum Roeterseiland een lezing over zijn nieuwe boek, Wie (niet) reist is gek. U bent van harte welkom!  

Wie (niet) reist is gek is één grote lofzang op het reizen door succesvol psycholoog, maar ook hartstochtelijk reiziger Ap Dijksterhuis. Als geen ander weet hij welke immense effecten het reizen heeft op onze gesteldheid. Het is dé manier om ons brein soepel te houden, het reikt ons inspiratie en creativiteit aan, haalt vooroordelen onderuit, maakt ons gelukkiger, en verlengt, ten slotte, ons leven.
Volgens Dijksterhuis zijn de voordelen van reizen werkelijk onbegrensd en dat schildert hij met verve in een machtig panorama. In vliegende vaart en met veel humor voert hij ons mee van India tot de VS, van Ecuador tot Zanzibar, van Birma tot Iran, en van Wit-Rusland tot Bhutan. Hilarische, maar ook penibele reiservaringen verbindt hij aan verrassende psychologische inzichten. Wie (niet) reist is gek is verplichte kost voor iedereen die van reizen houdt, met slechts een rugzak of omringd door luxe in vijfsterrenhotels, naar verre oorden of dichter bij huis, actief of dromend in de leunstoel.

Lees u hier alvast in!

Aanmelden

Het programma is gratis. Gelieve u van tevoren aan te melden via [email protected]

Locatie: Roetersstraat 41 te Amsterdam.

pro-mbooks1 : athenaeum