Een Kasperfeestje!

12 oktober 2019
|

Zaterdag 12 oktober, van 11.00 tot 12.00, ben je van harte welkom bij ons Kasperfeestje op het Roeterseiland. Om het verschijnen van het nieuwe boek van Sam Copeland, Kasper wordt een T-Rex, te vieren organiseren Gottmer en Athenaeum Roeterseiland een middag tijdens de Kinderboekenweek. Met een quiz voor kids en de auteur zelf!

Toegang is gratis, laat je wel even weten of je komt?

Aanmelden

Kasper wordt een T. rex is het tweede deel in de hilarische serie voor jongens én meisjes. Piekeraar Kasper is de favoriete antiheld waarmee iedere lezer vriendschap sluit.

Net nu Kasper zijn bijzondere krachten onder controle lijkt te hebben, gaat er van alles mis. Als hij en zijn familie misschien moeten verhuizen, bedenken Kasper en zijn vrienden een plan. Maar voor dat plan moet Kasper wel leren om zijn bijzondere krachten onder controle te krijgen. Maar hoe beter hij zijn best doet, hoe meer moeite het hem kost om niet in een dier te veranderen…

Kasper wordt een T. rex is het tweede deel in de supergrappige driedelige serie voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. De serie is geschreven door literair agent Sam Copeland, en komisch geïllustreerd door Sarah Horne. Het debuut is in negentien landen vertaald en ook de filmrechten zijn al verkocht.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum