Feminisme als Passie!

26 november 2016 tot 26 november 2016

Feminisme als Passie! Harriet Bergman spreekt 26 november, 14.30-17.00 bij Athenaeum Boekhandel Roeterseiland (Roetersstraat 41, Amsterdam) over feminisme. U bent van harte welkom.

Kan het streven naar een betere samenleving een passie genoemd worden? En is passie daarvoor nodig? Kan een man zich feminist noemen als het meest feministische wat hij doet bestaat uit de deur niet openhouden? Is jezelf identificeren als activist of feminist al een stap de juiste richting op, of is dat pochen met veren die je niet hebt? 

Harriet Bergman is een ervaren spreker die zoveel feministische boeken heeft verslonden, debatten en acties heeft gevoerd dat ze ons antwoord kan geven op de al eerdergenoemde vragen en meer. Harriet is lid van het Feministisch- Alcoholistisch Verbond, betrokken bij De Nieuwe Universiteit en combineert al deze activiteiten met haar studie Filosofie. Op 26 november deelt zij haar passie voor activisme en feminisme. 

Voor de middag wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van een inspirerende middag met een borrel als afsluiting. Leuk als je erbij bent, aanmelden kan door jezelf op ‘aanwezig’ te zetten of een mail te sturen naar: podiumvpassie@gmail.com.

Tot 26 november, om 14.00u houden wij de deur voor je open!

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum