Liefde op de eerste like

14 april 2016
| |

Studievereniging Pegasus en Athenaeum Boekhandel nodigen u uit voor Liefde op de eerste like, een gesprek over Tinder en moderne relaties met filosoof Ad Verbrugge en journalist Philippus Zandstra, 14 april vanaf 17.15 bij Athenaeum Boekhandel Roeterseiland.

De toegang is gratis.

Ad Verbrugge (1967) is filosoof en muzikant. Hij doceert sociale en culturele filosofie en filosofie van de economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij medeoprichter en voorzitter van de vereniging Beter Onderwijs Nederland (BON). Bij het grote publiek is hij bekend geworden met zijn boek Tijd van Onbehagen (2004), de Tegenlicht-uitzending Bevangen in Vrijheid (2004) en zijn optreden bij Zomergasten(2006). Sinds 2012 presenteert hij samen met Clairy Polak Het Filosofisch Kwintet van Human. In 2013 verscheen zijn nieuwe boek Staat van verwarring.

Philippus Zandstra (1982) studeerde Journalistiek en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 2004 als journalist actief. Hij schrijft over (pop)muziek en datingcultuur. Hij publiceerde onder meer in nrc.nextNRC HandelsbladHet Laatste NieuwsVIVAPlayboy en OOR.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum