Presentatie: Via Lacan

30 september 2016 tot 30 september 2016
| | | | |

Op 30 september, 17.00-19.00, bij Athenaeum Roetersstraat gaan Nathalie Laceur, Glenn Strubbe en Mariela Vitto in gesprek over de pertinentie en werkzaamheid van de hedendaagse psychoanalyse, naar aanleiding van het verschijnen van het eerste nummer van Via Lacan, het Nederlandstalig psychoanalytische tijdschrift van de New Lacanian School (NLS). U bent van harte welkom.

Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht, via roeterseiland@athenaeum.nl.

Deze activiteit is een samenwerking tussen de Kring voor Psychoanalyse van de NLS (lacaniaanse vereniging in België) en het Nederlands Atelier van de Université Populaire Jacques Lacan (UPJL-Amsterdam)

Over de sprekers

Nathalie Laceur is klinisch psychologe, psychoanalytica, voorzitster van de Kring voor Psychoanalyse van de NLS, praktijkassistente aan de vakgroep Psychoanalyse en Raadplegingspsychologie van de Universiteit Gent, lid van de World Association of Psychoanalysis.

Glenn Strubbe is klinische psycholoog, psychoanalyticus, praktijkassistent en doctorandus aan de vakgroep Psychoanalyse en Raadplegingspsychologie van de Universiteit Gent, lid van de World Association of Psychoanalysis.

Mariela Vitto is gz- psycholoog, psychotherapeut, psychoanalytica, Utrecht-Amsterdam, lid van de World Association of Psychoanalysis.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum