Voorleesmiddag: Maryam Hassouni leest voor uit Hoekjes van geluk

06 januari 2018
|

Op zaterdag 6 januari leest Maryam Hassouni bij Athenaeum Roeterseiland (van 12.00 tot 13.00 uur) voor uit haar Hoekjes van geluk. Wees welkom!

Hoekjes van geluk is een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar en gaat over de jarige Sam. Dat is leuk voor Sam! Tenminste, dat zou je denken. Maar onderweg naar school gaat er van alles mis en tot overmaat van ramp stapt hij met zijn gloednieuwe gympies in een verse hondendrol. Volgens mama zit het ongeluk in een klein hoekje, maar geluk óók. In zijn grootse zoektocht naar de kleinste hoekjes ontdekt Sam in magische werelden hoe je geen pechvogel, maar een geluksvogel kunt zijn.

Over Maryam Hassouni:

Het voorleesboek Hoekjes van geluk is het debuut van de actrice Maryam Hassouni (1985). Maryam werd bekend door haar rol in de tv-serie Dunya & Desie. Hoekjes van geluk is geïnspireerd op Maryams eigen zoektocht naar geluk in een moeilijke periode. In een beeldend verhaal laat ze de Marokkaans-Nederlandse Sam ontdekken dat geluk voelt alsof je hart wordt gekieteld, dat het smaakt naar precies genoeg suikerspinnen én dat geluk nieuwe dromen brengt. In iedere magische wereld ontmoet Sam iemand die een wijze les voor hem heeft.

Toegang tot dit evenement is gratis, wel graag van tevoren aanmelden via roeterseiland@athenaeum.nl.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum