Kinderboekenweekprogramma: Thuis bij dieren!

14 oktober 2023
| | | |

Zaterdag 14 oktober van 14.00 tot 15.20 vieren we de Kinderboekenweek bij onze buren van het Betty Asfalt Complex met als thema: Thuis bij dieren! Want dieren zijn geweldig! Ze zijn onze beste vrienden, en maken ons blij. We voelen ons nooit alleen met dieren in de buurt. Ze kunnen ons vermaken met hun grappige spelletjes en geven ons troost als we verdrietig zijn.

Het belooft een beestenboel te worden, met interactieve optredens van zilveren griffel- en penselen winnaar Bibi Dumon Tak en met Edward van de Vendel, de kersverse winnaar van De Gouden Griffel, de belangrijkste literatuurprijs voor kinderboeken! De presentatie is in handen van de altijd geweldige boekverkoper en Griffeljurylid Joan Windzak.

Het programma is vooral leuk voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Volwassenen zijn natuurlijk ook van harte welkom bij deze interactieve en bovenal feestelijke beestenboel! Tickets € 12,50, klik hier.

Over Bibi Dumon Tak

Bibi Dumon Tak is een gelauwerde kinderboekenschrijfster. Ook schreef zij eerder boeken voor volwassenen, waarvan Rotjongens veel opzien baarde. Bij De Geus verscheen in 2020 De dag dat ik mijn naam veranderde. In 2023 was zij te gast in Zomergasten. Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de anaconda is onlangs bekroond met een Zilveren Griffel.

Over Edward van de Vendel

Edward van de Vendel heeft een omvangrijk oeuvre bestaande uit meer dan tachtig kinder- en jeugdboeken: fictie, non-fictie, poëzie en prentenboeken. Zijn werk is met verschillende prijzen bekroond, waaronder twee keer de Woutertje Pieterse Prijs en vele Zilveren Griffels en Penselen. 


pro-mbooks1 : athenaeum