Lunchpauzeverhalen met Kees 't Hart

26 oktober 2018

Voorgelezen worden door Kees 't Hart? Dat kan vrijdag 26 oktober (12.30) bij De Kleine Komedie tijdens de maandelijkse Lunchpauzeverhalen!

Tickets

Over Lunchpauzeverhalen

Deze maand komt Kees 't Hart voorlezen uit zijn lievelingsverhalen van anderen. In een intieme setting. In de zaal. Daar waar het verhaal tot zijn recht komt. Waar het betovert. Raakt. Bij je blijft. Elke maand een andere smaak.

Het is elke maand. Elke laatste vrijdag. Lunchpauzeverhalen. Lezen rond lunchtijd. Of eigenlijk: voorgelezen worden. Vitaminen voor lichaam en geest, dat is het idee. Je proeft de woorden, zuigt de zinnen op en voelt de verhalen naar binnen glijden. Thomas Rosenboom bijvoorbeeld, hij beet vorige maand het spits af. Ook Ronald Giphart komt langs. En Marieke Lucas Rijneveld. Auteurs met een fijne stem. En hun mooiste korte verhalen. Nu eens niet van hen zelf, maar hun lievelingsverhalen van andere auteurs. In een intieme setting. In de zaal. Daar waar het verhaal tot zijn recht komt. Waar het betovert. Raakt. Bij je blijft. Elke maand een andere smaak. Nu eens zoet, dan weer hartig. Licht en luchtig of net iets zwaarder op de maag. Verhalen vertellen is van alle tijden. Verhalen luisteren ook. Nieuwe verhalen beleven. Oude herbeleven. Wat er ook op het menu staat: Lunchpauzeverhalen legt een ideale bodem voor het weekend. ‘Natuurlijk’, zeg je nu. ‘Jullie kunnen me nog meer vertellen.’ En dat is dan ook precies wat we gaan doen. Elke laatste vrijdag van de maand. Om 12.30 uur. Lunchpauzeverhalen.

Tickets zijn €9 en beschikbaar op de website van De Kleine Komedie.

pro-mbooks1 : athenaeum