De Koepelsessies, Vol. 2 - Boogers en Verdonschot (geannuleerd)

02 december 2017 tot 02 december 2017
|

In het voormalige huis van bewaring (De Veste) van de Koepel in Haarlem vindt op zaterdagavond 2 december om 18.00 uur de tweede editie plaats van De Koepelsessies. Hoofdgast Alex Boogers zal worden geïnterviewd door Leon Verdonschot. Entree voor de avond bedraagt € 35,- inclusief programma, tweegangendiner met welkomstdrankje en koffietafel. U bestelt uw tickets hier

De avond gaat wegens privé-omstandigheden niet door. Heeft u al kaarten gekocht? De organisatie neemt contact met u op.

De grote doorbraak van Alex Boogers als auteur kwam in 2015 met Alleen met de goden. Onlangs verscheen zijn nieuwe roman, Onder een hemel van sproeten. Opnieuw schept Boogers een universum waarin tegenstellingen bij elkaar komen: ouderdom versus jeugd, zwart versus blank, volks versus elitair. Onder een hemel van sproeten is een confronterende roman over afkomst, achtergrond, vriendschap, vergelding, wraak en loyaliteit.

Leon Verdonschot is columnist, journalist en schrijver. Van zijn hand verscheen dit jaar de biografie van Luc de Vos, VOS. Op zaterdag 2 december voelt Verdonschot Boogers aan de tand in De Veste. Zowel voor als na het interview treedt muzikant Maurice van Hoek op. Hij vertolkt eigen werk in het americana/ alternative country genre. Vorig jaar studeerde hij cum laude af aan het Conservatorium in Rotterdam en debuteerde hij met het album ‘Live Forevermore’, waarvoor hem eveneens alle lof ten deel viel.

Koepelsessies Vol. 2 wordt georganiseerd door Gitaarlem in samenwerking met Stichting Open de Koepel en Athenaeum Boekhandel Haarlem. Het diner vindt plaats in De Koepel, de optredens in De Veste, Oostvest 22, 2031 WB Haarlem. U vindt de publieksingang aan de Papentorenvest. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer tijdig via deze link.

 

 

Delen op

Vos
19,99
MINDBOOKSATH : athenaeum