Dolhuys op Donderdag: Sofasessies met Marian Mudder

21 september 2017 tot 21 september 2017
|

Vanaf september tourt Marian Mudder met haar theatershow Sofasessies door het land. Tijdens Dolhuys op Donderdag op 21 september zal zij alvast een stuk uit haar voorstelling spelen en wordt zij geïnterviewd. Het programma start om 19.30 uur. U kunt uw kaarten (à € 10,-) reserveren via de website van Het Dolhuys.

In haar boek Sofasessies, hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet beschrijft Marian Mudder haar dwaaltocht door de Nederlandse psychologische hulpverlening. Jarenlang is actrice en schrijfster Marian Mudder op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stressgerelateerde klachten en depressies. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen. Mudder fileert ze allemaal op scherpe en geestige wijze en vertelt wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Sofasessies van Marian Mudder is een openhartig, persoonlijk en humoristisch verslag van een zoektocht in therapieland. Marian Mudder (1958) is actrice (bekend van Baantjer), schrijfster en gediplomeerd coach. Eerder schreef zij de boeken Geluksblind, Volgende keer bij ons en Opium.

In het museumcafé is vanaf 17.30 uur een maaltijd te verkrijgen voor € 15, -

Delen op

18,50
9,99
MINDBOOKSATH : athenaeum