In gesprek met Jelle Hermus over 'Steeds Leuker'

21 juni 2018 tot 21 juni 2018
|

Op donderdag 21 juni om 19:30 uur verwelkomen Athenaeum Boekhandel en Het Dolhuys Jelle Hermus, de oprichter van het online platform soChicken.nl. Via zijn website bereikt hij jaarlijks ruim 7 miljoen mensen, die hij inspireert om een leuker, blijer en liefdevoller leven te leiden.

Kaarten (à €10,-) zijn te koop via de website van Het Dolhuys.

Het idee is simpel: “Ik laat zien dat je niet eerst door een donkere tunnel hoeft te gaan om in het licht te komen.”

We weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Jelle Hermus laat zien hoe je – door het zetten van de juiste stappen – je leven leuker kunt maken, en tegelijkertijd je omgeving verrijkt. Hij brengt zijn boodschap met een liefdevolle aanpak en de nodige humor, want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen. Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. Steeds leuker is een handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis.

Jelle Hermus (1986) is oprichter van online platform soChicken.nl – waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer dan 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen. Steeds leuker is verkozen tot beste spirituele boek van 2018.

Kaarten voor het programma zijn te bestellen via Het Dolhuys. In het museumcafé is vanaf 17.30 uur voor €12,50 een maaltijd te verkrijgen. U wordt verzocht vooraf voor deze maaltijd te reserveren.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum