Presentatie: Julien Ignacio, Kus

20 september 2018
|

Op donderdag 20 september vindt in boekhandel Het Martyrium (17.00 uur) de presentatie van Julien Ignacio's Kus plaats. Wees welkom!

Over Kus:

Kamer 11, intensive care, kinderafdeling. Een vader waakt aan het ziekbed van zijn negenjarige zoontje, dat in coma ligt. Avond na avond praat hij tegen zijn kind. Hij vertelt over zijn eigen vader, over de zoon die hij zelf ooit was, tot aan dat ene fatale moment. Hij vertelt over zijn vaderschap, hoe de onmogelijkheid zijn zoontje te beschermen tegen het leven en de ondraaglijkheid van zijn liefde hierdoor, hem deed besluiten het gezin te verlaten.

Julien Ignacio weet in zijn hecht gecomponeerde debuutroman de plaats die een mens inneemt tussen de generaties voor en na hem indringend voelbaar te maken, de schoonheid, intimiteit en tragiek ervan. Kus is een beklemmend vader-zoonverhaal dat voortdurend onder hoogspanning staat. Terwijl het ontwaken van de zoon steeds onwaarschijnlijker wordt, groeit het verlangen van de vader naar een plek waar tijd geen vat meer op hen heeft.

Locatie: Het Martyrium, Van Baerlestraat 170-172 te Amsterdam
Datum: Donderdag 20 september, 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)

Toegang tot deze boekpresentatie is gratis, we horen wel graag van tevoren of je komt. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar contact@vanoorschot.nl o.v.v. Presentatie Kus.

Delen op

Kus
18,99
MINDBOOKSATH : athenaeum