Afrikadag 2018

14 april 2018

Op zaterdag 14 april vindt de Afrikadag 2018 plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van dit jaar is nieuw activisme. kom ook!

N.B. Athenaeum Boekhandel verzorgt de boekverkoop tijdens de Afrikadag. Bekijk hier een selectie.

De Afrikadag is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement met ruim 1.200 bezoekers, 150 interessante gastsprekers uit het binnen- en buitenland en zo'n 100 vrijwilligers die de Afrikadag samen met het FMS-team elk jaar weer tot een succes weten te maken. Naast een uitgebreid cultuurprogramma gaan de bezoekers in tientallen politieke debatten, workshops en lezingen rechtstreeks in gesprek met politici, professionals en elkaar.

Ook organiseren we al sinds 2012 een aansluitende afterparty "Africa at Night". Hier kan je de vele indrukken van overdag onder het genot van een heerlijke Afrikaanse maaltijd en grote muzikale talenten laten bezinken.

Om speciale aandacht te geven aan een actuele ontwikkeling is er een thema verbonden aan de Afrikadag. Zo was dat in 2013 "Africa Works" en in 2014 "Democratie, Goed Bestuur & Mensenrechten. De editie van 2015 stond in het teken van de rol van "nieuwe spelers" in Afrika en in 2016 over "Europa en Afrika".

Zie de website van de Afrikadag voor meer informatie en tickets.

Delen op

17,99
MINDBOOKSATH : athenaeum