Printing Plant Art Book Fair 2019

24 november 2019 tot 22 november 2019

Eind november, van de 22e tot en met 24e, tijdens het Amsterdam Art Weekend, vindt de tweede editie van Printing Plant Art Book Fair - plaats. Printing Plant is een een intieme driedaagse kunstboekenbeurs voor gelijkgestemde, onafhankelijke uitgevers en een breed geïnteresseerd publiek. En natuurlijk is Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum erbij met een stand vol tijdschriften en zines.

Printing Plant Art Book Fair is dagelijk geopend van 12.00 tot 20.00, met een officiële opening van het programma op 22 november om 17:00.

Met meer dan 80 (inter-)nationale uitgevers presenteert Printing Plant een veelzijdige selectie van kunstenaarsedities, catalogi, boeken, monografieën, tijdschriften en zines die over het algemeen niet beschikbaar zijn in reguliere boekhandels. Onafhankelijke artistieke printcultuur heeft een rijke traditie in Amsterdam, maar er zijn weinig plaatsen voor kunstenaars en uitgeverijen om de progressieve publicaties die ze produceren ook aan het bredere publiek te presenteren. Veel mooie titels zijn alleen te zien in een kleine selectie van gemotiveerde en gespecialiseerde boekverkopers, museumboekhandels en galeries. Looiersgracht 60 heeft daarom een ​​platform te gecreërd ter ondersteuning van het hedendaagse kunstboek. 

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum