Meester Bart op zijn best

07 november 2016
| |

Ontmoet op maandag 7 november de leukste meester van Nederland! Samen met Akwasi presenteert Meester Bart zijn nieuwste bundel in Pakhuis De Zwijger.

Meester Bart is dé meester van Nederland. Zonder zich te verliezen in het politieke debat of onrealistische visies op het onderwijs, probeert hij verschil te maken voor leerlingen. Zijn blik op onderwijs en op schoolkinderen is een drijfveer voor vele leraren, ouders en leerlingen. Samen met zanger en DWDD-tafelheer Akwasi presenteert Meester Bart zijn nieuwste bundel getiteld Meester Bart op zijn best. Dit wordt een weergaloze avond met muziek van de swingende Schoolband en verrassende testimonials van (oud-)leerlingen. Uiteraard zal Meester Bart ook voordragen uit zijn werk, en zijn nieuwste boek signeren.

Bart Ongering (1981) werkt op een brede schoolgemeenschap in Amsterdam. Hij schrijft tweewekelijks columns in Trouw en blogt over zijn ervaringen in de klas. Bart kreeg in 2016 De Beste Social Award voor Beste BN’er (jury- én publieksprijs).

In Meester Bart op zijn best staan zijn beste stukken en uitspraken; maar ook nieuw werk waarin Bart de lezer meeneemt in zijn ontwikkeling van ‘probleem-leerling’ tot leraar-met-een-missie. Het cadeau voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van deze inspirerende, authentieke meester!

Toegang € 7.50
Maandag 7 nov, 20.00
Pakhuis De Zwijger
Grote zaal

Delen op

6,49
MINDBOOKSATH : athenaeum