Een middag met de Britse chef en kookschrijver Nigel Slater (afgelast)

25 maart 2020
|

Op 25 maart (17.00 - 18.30) gaat Ronald Ockhuysen in gesprek met de beroemde Britse chef en kookschrijver Nigel Slater bij SPUI25. Over zijn visie op onze veranderende culinaire cultuur, over zijn favoriete recepten en zijn ultieme kooktips. Ook wordt er een column voorgedragen.

Op advies van het RIVM inzake Covid-19, sluit SPUI25 tot en met 6 april haar deuren. Wij verwachten een deel van de geannuleerde programma’s op een later tijdstip opnieuw aan te kunnen bieden en hopen op uw begrip.

Aanmelden

Ronald Ockhuysen gaat in gesprek met de beroemde Britse chef en kookschrijver Nigel Slater. Hoe zijn onze eetgewoonten de afgelopen jaren veranderd?

In zijn nieuwe kookboek Greenfeast deelt de beroemde Britse chef en kookschrijver Nigel Slater groenterecepten voor de lente en de zomer. ‘Een groot deel van mijn doordeweekse maaltijden bevat vlees noch vis. Het is simpelweg de manier waarop mijn eetgewoonten de laatste jaren zijn veranderd,’ aldus Nigel Slater.

Aanmelden

Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd, dan graag doorgeven via [email protected] | T: 020 525 8142.

Delen op

36,00
33,00
pro-mbooks1 : athenaeum