Hoe alles hier verandert: het nieuwe boek van Antjie Krog

18 april 2018
|

Op donderdag 19 april wordt De Gouden Ganzenveer 2018 uitgereikt aan de Zuid-Afrikaanse dichter, schrijver en journalist Antjie Krog. Aan de vooravond, woensdag 18 april, van de uitreiking van deze prestigieuze prijs de presentatie van haar nieuwe boek ‘Hoe alles hier verandert, om 20.00 bij SPUI25, en een feestelijke borrel.

Krog stelde hiervoor een persoonlijk mozaïek samen uit haar geëngageerde en veelgeprezen non-fictie over Zuid-Afrika en schreef een aangrijpend, nieuw voorwoord. Het resultaat is een intrigerend werk dat niets aan kracht heeft ingeboet, omdat de kwesties die Krog zo grondig onderzocht en helder beschreef nog altijd brandend actueel zijn.

Mirjam van Hengel zal Krog interviewen over dit belangwekkende boek, dat net als haar poëzie diep geworteld is in de problematiek van Zuid-Afrika.

Over de sprekers

De Zuid-Afrikaanse Antjie Krog (1952) is een gelauwerd dichter, schrijver en journalist. Krog debuteerde in 1970 op achttienjarige leeftijd met de dichtbundel Dogter van Jefta. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een van de belangrijkste dichters van Zuid-Afrika van haar generatie en wordt ze vaak genoemd als mogelijke Nobelprijskandidaat.

Aanmelden

Toegang tot de activiteiten van SPUI25 is gratis. Aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd, dan graag doorgeven via [email protected]| T: 020 525 8142.

AANMELDEN

Delen op

17,50
27,50
pro-mbooks1 : athenaeum