Millennial én burned-out

08 februari 2018 tot 08 februari 2018
| | |

Iedereen kent wel iemand van tussen de 20 en 30 die thuis zit met een burn-out. Is er sprake van een epidemie? Tijdens deze avond spreken we over de nieuwe uitdagingen van deze tijd en wat die betekenen voor het leven van millennials. Je bent van harte welkom, 8 februari om 20.00, in Spui25!

Het leven van een millennial zit vol met stress. De oorzaken van die stress zijn legio: prestatiedruk, keuzestress, FOMO. Wat kun jij doen om een burn-out te voorkomen? De avond is bedoeld voor jou: Je gaat erover praten met andere millennials aan de hand van prikkelende vragen van deskundige. 

Over de sprekers

De sprekers van vanavond zijn de schrijvers van Het Millennial Manifest.

Thijs Launspach (1988) is psycholoog en trainer. Thijs is is als psycholoog verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij Millennials onder de loep legt, oftewel de oudere jongeren van nu, met al hun kansen en valkuilen.

Aik Kramer (1980) studeerde Rechten aan de UvA en is nu bemiddelaar en jongerencoach. Hij is de oprichter van GenerationWhy en schreef eerder o.a. QuarterlifeBeleidsbemiddeling en Skillz – vaardigheden en verhalen voor jongeren 

Emma Westermann (1982) studeerde Theater- Film en Televisiewetenschap aan de UU. Ze is documentairemaker, scenarioschrijver en dramaturg. Emma regisseerde o.a. Jan Mesdag zingt BrelGeneratie Nooitgenoeg en U kunt nog stemmen.

Je kan je aanmelden via deze link

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum